VoIP op mobiel

Unite Phone App - Wat is VoIP op mobiel?

Unite Phone App is een softphone app die jouw mobiele telefoon omtovert naar een essentiële zakelijke communicatietool die je wereldwijd kunt gebruiken.

VoIP op mobiel is dus zakelijke IP-telefonie (VoIP) op je mobiele telefoon. Altijd en overal bereikbaar, op kantoor, onderweg en thuis.

Met VoIP op mobiel ontvang je oproepen van jouw zakelijke vaste telefoonnummer direct op jouw mobiele telefoon. Binnen een handomdraai klanten opbellen met vaste telefoonnummers voor een echte professionele uitstraling. 

VOIP op mobiel
Hoe werkt mobiel voip?

Hoe werkt mobiel VoIP?

Bellen en gebeld worden via VoIP op mobiel werkt eenvoudig via onze Unite Phone App. Via de app integreren wij jouw mobiele telefoon met jouw online telefooncentrale zodat jouw telefoon wordt omgetoverd naar een “vaste toestel in je broekzak”.

De applicatie maakt verbinding met het netwerk door een wifi en/of 4G verbinding. Dit is verplicht voor de werking van de applicatie.

Zie de status van jouw collega’s, krijg toegang tot zakelijke telefoonboeken, doe mee aan vergaderingen en bel met je vaste nummer uit naar klanten. 

Is VoIP gratis?

VoIP staat voor “Voice over Internet Protocol”, wat eigenlijk bellen over het internet betekent. Door deze uitspraak zijn mensen vaak ind e veronderstelling dat VoIP gratis is. Ja en Nee.

De diensten om VoIP te gebruiken zijn niet gratis. Je bent verplicht VoIP telefonie af te nemen bij een VoIP provider, waar je maandelijks betaald voor je abonnement(en).

Voor gesprekken naar “buiten” (dus niet intern in je bedrijf) betaal je reguliere gesprekskosten. Vaak zijn er belminuten opgenomen in het abonnement.

Bellen via VoIP is gratis bij intern bellen. Bel intern gratis jouw collega’s op en zelfs aangesloten vestigingen die verbonden zijn met jouw telefooncentrale bij dezelfde provider.

VoIp op mobiel
VoIP op mobiel internet bellen

Hoe kan ik via het internet bellen?

Om te te kunnen bellen via het internet moet je VoIP diensten afnemen bij een VoIP provider. 

Vereisten voor bellen via het internet:

  • Goede internetverbinding
  • VoIP gebruikers accounts (abonnementen)
  • Een telefoonnummer
  • Apparaten om mee te bellen

Tegenwoordig kan je bellen via meerdere apparaten: de vaste telefoon, mobiele telefoon en desktop.

Wil je ook bellen via het internet? Download nu de Unite Phone voor mobiel en desktop.

Start vandaag

Heb je nog geen VoIP telefonie?

Om Unite Phone te gebruiken heb je zakelijke VoIP telefonie nodig. Bestel binnen 2 minuten VoIP telefonie online en start direct met zakelijk bellen.

Scroll naar top